Susține-mă la SemiMaratonul Sibiu 2016

Să vă spun sincer, anul trecut mă uitam cu jind la pozele celor care au alergat la SemiMaratonul de la Sibiu. N-am ajuns și mi-a părut puțin rău. Anul acesta schimbăm însă placa, așa că pe 28 mai ne vedem în Piața Mare să alergăm.

Am numărat până acum 1337 de participanți la cursele de 5km, 4×5 km, 2×10 km si 21 de km, plus încă vreo 300 de micuți înscriși la cursele copiilor. Aglomerație mare, din fericire.

Am ales să alerg pentru proiectul Dăm startul în viață, proiect demarat de Asociația Baby Care Sibiu, Asociația Mâini Unite Sibiu, Organizația E.M.M.A și Asociația Unii pentru Alții. Mai concret, e nevoie de 70.000 de lei pentru achiziționarea unui ventilator neonatal modern. M-au convins cu proiectele lor din anii trecuți și mă bucur să văd că până acum s-a strâns 66% din suma necesară.

Mai aveți însă timp să vă înscrieți sau să donați. Nu vă limitați doar la acest proiect, chiar aveți de unde alege. Personal, îmi place foarte mult și proiectul demarat pentru sprijinirea tinerilor baschetbaliști din Sibiu. Haideți să contribuim măcar noi pentru viitorul sportului sibian, se pare că primăria are multe datorii și nu poate susține un club ca CSU Sibiu. Păcat. Poate noul primar?

Revenim.

Mă puteți susține accesând următorul link -> apasă, nu mușcă

Lista proiectelor inscrise: aici

Baby Care Sibiu: Facebook

PS: 8.2 km e personal best, mai am 2 săptămâni să ajung la 10. #haicăputem

run

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>