Pizza Yolo Sibiu – You only live once, de-aia trebuie să mănânci bine

Plin de speranţă că n-am intrat încă în ultimele 10 zile până la SemiMaratonul Sibiu (mai sunt 11), m-am gândit să comand două pizza în mijlocul săptămânii. Aroganţă, nu glumă! Doar nu merge nimic mai bine cu ultimul episod din Game of Thrones, nu?

13223593_1140418182655824_679041439_o

Am stat puţin în dubii, Domino’s sau Yolo? M-a convins review-ul de pe Turnul Sfatului, aşa că am mers pe mâna celor de la Yolo. Plus că Domino’s se crede în Las Vegas şi trânteşte o reclamă hidoasă exact în centrul Sibiului. Dă-le dracu’ de reguli de urbanism. Revenind, Yolo e cu plus, Domino’s e cu minus, treaba-i simplă.

Pun mâna pe telefon, apelez, comand. Primă impresie plăcută: voce prietenoasă, mi se dă timp de livrare între 40 de minute şi o oră. Nu am stat cu ochii pe ceas, dar cred că a ajuns în 40-45 de minute maxim. Şi când zic a ajuns, păi a ajuns în faţa uşii. Până acum aveam impresia că pizza se livrează în faţa blocului, la 50 de metri sau pe strada cealaltă, cel puţin asta m-au lăsat să cred alte pizzerii.

Două pizza, două cola cadou şi o întrebare pe care mai mulţi ar trebui să o înveţe “Cum aţi aflat de noi?”. Le-am făgăduit un like pe Facebook şi le-am promis că o să mai comand dacă pizza lor e la fel de bună precum se aude în urbe. Dar, again, tonul prietenos şi faptul că persoana din faţa mea ştia regulile elementare de promovare mă convingea că şi gustul o să fie pe măsură.

Şi a fost. Bun de te lingi pe deşte, cum ar zice ‘nea Kentucky Fried Chicken. Am luat Prosciuto e Funghi şi Acapulco, plus un sos picant făcut aşa cum trebuie. Blatul e din acela care nu rămâne aruncat în cutie pentru că are marginile tari. Carnea e cât trebuie şi legumele au avut gust. Cred că o să-mi ofere un post pe marketing după review-ul ăsta.

13225181_1140418162655826_732605575_o

Guess what, site-ul e din secolul 21 şi chiar găseşti poze cu pizza dacă îl accesezi. Dacă vă întrebaţi de ce mă minunez pentru un site, căutaţi câteva pizzerii din Sibiu pe google, o să vă distraţi.

Site-ul e aici şi pagina de Facebook aici. Am înţeles că au deschis doar de o lună şi jumătate şi sunt pe calea cea bună. Să vă ţină năravul!

PS: Livrarea e gratuită în Șelimbăr și cartierele Vasile Aaron, Vasile Milea, Cireșica și Hipodrom. Pentru restul zonelor se percepe o taxă de 5 lei pentru comenzile sub 30 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>