Unde-s haterii?

N-au trecut nici două luni de când Simona Halep își lua coate în gură de la marii tenismeni care n-au avut bani de o rachetă de tenis, așa că și-au făcut abonament la RDS și cont de facebook. E gratis și Zuckerberg ne asigură că va rămâne așa.

Am văzut aseară unul dintre cele mai bune meciuri de tenis feminin de ceva vreme încoace. Și nu fac parte din categoria celor care se uită la tenis doar când sunt finale de Grand Slam. Simona a jucat cu Kerber în optimi la Toronto. Răsturnări de situație, break-uri peste break-uri, puncte la care uitai să respiri, dar și puncte la care aveai timp să mergi să îți iei o cola de la benzinărie din Mamaia și tot prindeai winner-ul. Adică tenis extrem de bun al ambelor jucătoare și o atmosferă foarte faină în tribune. A câștigat Simona, go figure!

O curiozitate aș avea și eu, câți din cei care consumă degeaba banda de net s-au uitat aseară la meci? Oare câți au știut măcar că joacă Simona sau că există un turneu în desfășurare la Toronto? Întrebare retorică.

Și-atunci îți dai seama ce ființe inutile ne înconjoară pe mulți dintre noi. Oamenilor ăstora nu le pasă de tenis, de Halep sau de fair-play. Nu, ei vor scandal, vor să vadă câți bani a câștigat Simona din tenis, vor să vadă înfrângeri în primul tur la turnee importante și din când în când îi mai bucură și o înfrângere la Fed Cup.

Trăim într-o țară plină de Măruți, Gherghei și Capatoși care freacă gunoiul în pumni luni de zile până prind momentul prielnic și ți-l aruncă în față. Chiar dacă cel mai notabil lucru din viața lor e că reușesc să supraviețuiască fără să le curgă din gură.

Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>