Să-nvățăm social media cu Florin Gardoș

Gardoș e băiatul ăla care a plecat de la Satu Mare, a ajuns la Chiajna și apoi a lustruit banca la Steaua vreo doi ani până să i se dea o șansă la primul 11. Dar și-a așteptat cuminte șansa, a jucat excelent și s-a transferat la Southampton, în prima ligă engleză. Nu e încă titular, dar e apreciat în Anglia și are o șansă bună să se impună în echipa lui Koeman.

Mă rog, asta e partea cu fotbalul. Interesant e că omul și-a făcut o pagină de facebook, ca mai toți fotbaliștii, doar că o folosește cu un scop neobișnuit: promovează români pe care îi întâlnește în afara țării și le împărtășește poveștile de viață. Scurt, în câteva rânduri, sunt relatate întâmplări interesante din viața unor oameni simpli. Cu ce prostii își ocupă timpul și Gardoș, în loc să se gândească mai mult la cum să își cheltuiască milionul de euro din salariu…

Pagina lui de Facebook a ajuns la 52000 de like-uri, iar pagina Români ca lumea are 13000. Cam puțin, din punctul meu de vedere, dar nouă ne plac mai mult scandalurile și mai puțin lucrurile de valoare. Cu toate astea, s-a dezvoltat o comunitate foarte faină în jurul ideii și crește pe zi ce trece.

Nu știu dacă se ocupă Gardoș personal de postarea update-urilor pe pagină, probabil că nu, dar nu cred că are mare importanță. Probabil nu-l primește Koeman la antrenamente cu telefonul.

Azi mai avem ceva interesant pe pagina lui, de la 16:30 începe o sesiune Q&A, așa că nu ezitați dacă aveți întrebări. O dovadă în plus că poți folosi Facebook-ul și în scopuri utile, nu doar pentru poze cu pisici și citate motivaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>