În mintea unui Halepofob

Simona Halep a ieșit din primul tur la Wimbledon. Da, mă! Ia să pun eu pe tastatură degetele alea care n-au atins în viața lor o rachetă de tenis și să apăs în neștire. Hm, ia uite, “E” “Ș” “T” “I” “P” “R” “A” “F”. I-am zis-o la machedoană! O notificare! Un like deja. Două! Uite câți sunt de acord cu mine. N-or fi ei mari tenismeni, dar cu toții avem dreptul la o părere, nu? Mai ales pe Facebook. Thanks, Zuck!

Serios acum, mi-a ajuns și mie cu Halep asta. Da mai terminați fraților odată! A venit ea de la Constanța și acum nu mai poți citi o știre că dai de Halep. Mai e și aromână pe deasupra. Dacă era și ea româncă de-a noastră veritabilă, mai ziceam. Uitați-vă la Crudu, la Răduleasca. Eiii, Răduleasca! Aia femeie! Nu ne face ea publicitate în lume de când cu astronautul zburător?

Tot văd optimiști din ăștia care o ridică în slăvi. Că a făcut, că a dres, că e locul 3 mondial. Mai lăsați-mă cu locul 3, nu vedeți că la ultimele două turnee a ieșit în primele tururi? Noroc și atât. Păi ce-ar face când ar da de Serena? O mănâncă americanca la micul dejun și-i ia racheta pe post de scobitoare. Cum? Atunci la Turneul Campioanelor? Eh, noroc chior, vă spun eu.

Să nu încep cu Fed Cup. Să nu vii tu să îți ajuți echipa României… Ce era ea fără România acum? Nimic, vă spun eu! Păi n-au ajutat-o cu baze de pregătire când era mică? N-au susținut-o să meargă la turnee pe perioada junioratului? Nu i-au oferit condițiile necesară să facă performanță? A, nu? Și ce dacă? Chiar așa, mai terminați cu smiorcăielile astea. E un sport individual, doar joacă tenis pentru ea, banii se duc în buzunarul ei. Ce zici acolo? Că se bat ideile cap în cap? Ești prost.

La ce ne trebuie nouă o jucătoare în topul mondial? Ne era mai bine înainte, i-a trebuit ei să câștige vreo 10 turnee și să învingă de câteva ori jucătoare de top 10. Săraci, săraci, dar cu pretenții. Dacă te bate o jucătoare din afara top 100 nu mai ai ce căuta în tenisul mondial. N-o fi ea prima, dar noi suntem români, urmașii dacilor, avem o demnitate de apărat, nu poți să pierzi așa în fața unei neica-nimeni.

Ha, uite, a declarat că nu vrea să vină în România că aude prea multe critici în jur! Ce v-am zis eu? Retrageți-i cetățenia! Afară cu trădătoarea asta!

Și acum să ne relaxăm puțin și să repetăm până înțelegem. Simona Halep nu ne datorează nimic, Simona Halep nu ne datorează nimic, Simona Halep nu ne datorează nimic…

Foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>