Cum a fost la Cinema One Brașov

M-am înghesuit și eu alături de ceilalți 199.999 de vizitatori care au trecut pragul figurat al mall-ului Coresi în weekend. Figurat pentru că nu există niciun prag. Există totuși niște trotuare și câteva scări pe care le-au confiscat niște X5-uri clandestine, dar nu se aștepta nimeni ca posesorii de bolizi să parcheze la 500 de metri, în câmp, când trotuarul e liber la 20 de metri de intrare.

Trecând peste lucrurile inevitabile, am ajuns și la cinema și m-am bucurat pentru prima dată de un film la care mi-am făcut rezervare în aceeași zi. Așa că m-am gândit să vă povestesc cum a fost, pe scurt:

  • dacă aveți rezervare, mergeți cu cel puțin 30 de minute înainte să vă luați biletele, altfel rezervarea va fi anulată și riscați să vă pierdeți locurile. Mă rog, deși am ajuns mai târziu, am prins locuri mai bune tocmai pentru că mulți nu și-au ridicat biletele la timp.
  • puteți intra în sală înainte cu 15 minute de începerea filmului.
  • alegeți-vă locuri în a doua jumătate a sălii, altfel riscați să vedeți jumătate din film. Stângă sau dreaptă, după caz. Poate că depinde și de sală, cea mai mică are 92 de locuri, cea mai mare 333.
  • mai puneți un cojoc pe voi. Probabil a contat și faptul că abia a fost inaugurat cinematograful, însă era destul de frig în sală. Se rezolvă dacă ești cu partenera și stai mai în spate.
  • scaunele sunt destul de confortabile și aveți suficient loc la picioare, chiar și la 1.90.
  • sunetul este bun, sper că și la filmele românești
  • se vede că s-au grăbit să deschidă în același timp cu restul centrului comercial, mai erau lucrări încă nefinisate pe culoarul de ieșire și în zona băilor.

Cam astea ar fi primele impresii de la Cinema One. Aveți prețurile aici, în general un bilet este 14.5 lei la 2D și 24.5 la 3D, la care mai adăugați vreo 5 lei în cazul avanpremierelor. Există și ceva reduceri pentru pensionari și studenți, doar n-o să vină oamenii din celălalt capăt al Brașovului doar pentru reducerile de la Auchan.

PS: Big Game este un film pe care trebuie să îl urmărești fără vreo pretenție de logică.popcorn_yes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>